Vastgesteld bestemmingsplan Opheffen geluidzone bedrijventerrein Ladonk Boxtel
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 10 oktober 2014 tot en met 21 november 2014 het vastgestelde bestemmingsplan Opheffen geluidzone bedrijventerrein Ladonk ter inzage ligt.
Inhoud bestemmingsplan
Op 23 september 2014 heeft de gemeenteraad van Boxtel dit plan vastgesteld. Met deze vaststelling is de geluidzone rond het bedrijventerrein Ladonk opgeheven.
Een aantal bestemmingsplannen rond het bedrijventerrein Ladonk, zoals de bestemmingsplannen Centrum, Lennisheuvel, Buitengebied 2011, bevat echter nog een regeling voor de voorheen geldende geluidzone. Deze bestemmingsplannen stemmen dus niet meer overeen met de feitelijke situatie.
Daarom is voorliggend bestemmingsplan opgesteld waarin de regeling van de voorheen geldende geluidzone in de bestemmingsplannen rondom het bedrijventerrein komt te vervallen. Dit bestemmingsplan heeft zowel betrekking op een analoog bestemmingsplan als op enkel digitaal vastgestelde bestemmingsplannen.
Inzage
Met ingang van vrijdag 10 oktober 2014 liggen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan ter inzage.
Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan zijn digitaal te raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan Opheffen geluidzone bedrijventerrein Ladonk is bekend onder codering NL.IMRO.0757.BP03Opheffengeluid-VST1.
Daarnaast liggen het vaststellingbesluit en het bestemmingsplan ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker 4. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.
Beroep
Tot en met 21 november 2014 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:
-die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;
-aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.
Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.
Voorlopige voorziening
Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, dient naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening te worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing.
 
Let op! De link naar de wet hebben wij gemaakt op 3 oktober 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 3 oktober 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
 
Boxtel, 8 oktober 2014
Burgemeester en wethouders van Boxtel
De burgemeester,
M.Buijs
De secretaris,
Drs. J.K. Fraanje
Naar boven