Logo Zeist
Vaststelling wijzigingsplan “Uitrit ambulancestandplaats Jagersingel”, Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij hebben besloten het wijzigingsplan “Uitrit ambulancestandplaats Jagersingel” vast te stellen. Het wijzigingsplan voorziet in een nieuwe ontsluiting (in- en uitrit) voor de ambulancestandplaats op het terrein van het Diakonessenhuis. Dat betekent ook dat de huidige in- en uitrit aan de Prof. Lorentzlaan komt te vervallen.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 9 oktober tot en met donderdag 20 november 2014 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Rond 1 te Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.WPUitritAmJag-VS01.

Gedurende termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven