Logo Kapelle
Bekendmaking ontwerp wijzigingsplan Wozoco Wemeldinge, Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 9 oktober 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • een ontwerp van het wijzigingsplan Wozoco Wemeldinge (Wemeldinge, 1e wijziging).

Plangebied

Het plangebied bestaat uit de kadastrale percelen Wemeldinge, sectie C, nummers 3970, 3971 en 3972. Deze percelen liggen aan de Prinses Beatrixweg te Wemeldinge, waar tot voor kort de gebouwen van de bibliotheek en Rabobank stonden.

Hoofdlijnen van het plan

Door RWS projecten B.V. is een plan ingediend voor de bouw van een woon-zorgcomplex aan de Prinses Beatrixweg te Wemeldinge. In het bestemmingsplan Wemeldinge, vastgesteld in 2010, is op deze locatie een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Deze wijzigingsbevoegdheid is opgenomen om de ontwikkeling van een woon-zorgcomplex mogelijk te maken. Het plan omvat een huisartsenpraktijk, een pinautomaat, twee groepswoningen en negen (zorg)appartementen.

Het plan inzien

U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien bij het Servicecentrum Kapelle op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het is ook als digitaal te raadplegen via www.kapelle.nl > Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerp wijzigingsplan, met code NL.IMRO.0678.WemeldingeWZ001-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC Kapelle. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113.

Kapelle, 8 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven