Logo Vlagtwedde
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure, Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen:

Voor: het veranderen van een bestaand akkerbouw- en rundveebedrijf. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a, Wabo);

  • het oprichten en in werking hebben van een inrichting (artikel 2,1, lid 1, sub e, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo), met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3˚, Wabo.

Locatie: Zevenmeersveenweg 3, 9551 VT Sellingen.

De veranderingen hebben betrekking op de bouw van een nieuwe rundveestal en werktuigenberging.

De aanvraag met alle daarbij overgelegde stukken en de ontwerp omgevingsvergunning 'Buitengebied 2009, Zevenmeersveenweg 3' te Sellingen

liggen met ingang van 9 oktober 2014 gedurende 6 weken, tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen. Tevens kunt u het ontwerp in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1402-on01 en op http://www.vlagtweddde.nl/

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijzen over het ontwerp besluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Daarvoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt. Voor het maken van deze afspraak en voor nadere informatie over de aanvraag en ontwerp omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Vlagtwedde (0599-320202).

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpomgevingsvergunning of kunt aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Naar boven