Logo Cranendonck
Ontwerpbestemmingsplan ‘Puttendijk 2 te Maarheeze’, Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening, gedurende een termijn van 6 weken ingaande op donderdag 2 oktober 2014 het ontwerp bestemmingsplan ‘Puttendijk 2 te Maarheeze’ voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, Cranendonck 3 te Soerendonk, na 20 oktober aan de Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het plan te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPMHZ5012-ONT1.

Het bestemmingsplan heeft betrekking de realisatie van een levensloopbestendige seniorenwoning aan de Puttendijk 2 te Maarheeze.

Zienswijzen

Tegen het ontwerp bestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis. Voor vragen over het bestemmingsplan kan eenieder zich wenden tot de medewerkers van de publieksbalie.

Anterieure overeenkomst

In het kader van het bestemmingsplan ‘Puttendijk 2 te Maarheeze’ maakt het college van burgemeester en wethouders tenslotte bekend dat zij met initiatiefnemers een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft gesloten.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt conform artikel 6.24 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) voor een ieder gedurende zes weken gelijktijdig met het ontwerp bestemmingsplan ter inzage.

Naar boven