Verleende omgevingsvergunning voor het bouwen en afwijken van het bestemmingsplan - Molendwarsstraat achter 3 te Kampen
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders hebben op 29 september een omgevingsvergunning verleend afwijking van het bestemmingsplan voor de bouw van een berging op het perceel achter Molendwarsstraat 3 te Kampen. De afwijking van het bestemmingsplan is nodig omdat de berging op een perceel los van het perceel van het hoofdgebouw wordt gebouwd.
 
De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 oktober voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer 14 038. Ook kunt u het besluit inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Gedurende zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.
 
De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.
Naar boven