Logo De Wolden
Vaststelling bestemmingsplan Oosterweg 66 – Jan Haarstraat Alteveer, De Wolden

Op 25 september 2014 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Oosterweg 66-Jan Haarstraat Alteveer’ vastgesteld. Burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt een nieuwe woning ten noorden van het perceel Jan Haarstraat 2 in Alteveer te realiseren. In ruil voor de woning wordt afstand gedaan van de bedrijfsbestemming op het perceel Oosterweg 66 in Alteveer.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien van 9 oktober 2014 tot en met 19 november 2014 via:

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Een belanghebbende is iemand die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht. Ook kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Zuidwolde, 8 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven