Logo Aa en Hunze
Vaststelling bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o., Aa en Hunze

2de publicatie

In verband met het niet gelijktijdig plaatsen van deze advertentie in De Schakel en de Staatscourant, wordt dezelfde publicatie opnieuw geplaatst.

Ter inzage termijn is aangepast.

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 17 september 2014 het

bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o.

heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 8 oktober 2014 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten. Ook is het bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o. met bijbehorende stukken gedurende deze periode digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder het kopje ‘bestemmingsplannen – in procedure – vastgesteld’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herstructurering van de bestaande woningvoorraad langs de straten Schuttevaerstraat, Schoenerstraat, Parallelweg, Kruisstraat en Burg. Gaarlandtlaan in Gasselternijveen, waarbij op een aantal plaatsen de nieuwe woningen buiten de bestaande bouwvlakken worden gebouwd. Daarnaast wordt de bestemming Maatschappelijk aan de Burg. Gaarlandtlaan gewijzigd in Wonen-1.

Het bestemmingsplan voorziet voor dit gebied in de nieuwe planologische regeling.

Dit bestemmingsplan is een vervolg op het ontwerpbestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o. dat vanaf 2 juli 2014 ter inzage heeft gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o. Het bestemmingsplan Herstructurering Gasselternijveen Schuttevaerstraat e.o. is inhoudelijk niet gewijzigd.

Beroep

Met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven