Ontwerp bestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning Schoolstraat 15 en 17, Schijndel
Logo Schijndel
Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Schoolstraat 15 en 17 en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt.
Het plan omvat de realisatie van twee woningen aan de Schoolstraat in Wijbosch.
 
Coördinatieregeling
De gemeenteraad heeft op 10 juli 2014 de Coördinatieverordening vastgesteld. In deze verordening is de bevoegdheid voor het toepassen van de coördinatieregeling onder voorwaarden gedelegeerd aan het college van burgemeester en wethouders. Het plan Schoolstraat 15 en 17 valt binnen deze voorwaarden.
Het ontwerp bestemmingsplan wordt met de ontwerp omgevingsvergunning in één procedure behandeld en voorbereid. Tegelijkertijd met het ontwerp bestemmingsplan ligt daarom ook de ontwerp omgevingsvergunning voor de realisatie van twee woningen aan de Schoolstraat ter inzage.
 
Ter inzage
Het ontwerp bestemmingsplan Schoolstraat 15 en 17 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 3 oktober 2014 zes weken voor een ieder ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.0844.BPSchoolstr15en17-ON01). Ook kunnen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.
 
Zienswijze
Tegen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen.
Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Schijndel en schriftelijke zienswijzen op de ontwerp omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.
 
Algemene informatie
Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerp bestemmingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.
 
Naar boven