Logo Gennep
Uitspraak inzake bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hoogveld-De Groote Heeze 2012’, Gennep

Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hoogveld – De Groote Heeze 2012” is op 24 juni 2013 door de gemeenteraad van Gennep vastgesteld. Het vastgestelde plan heeft met ingang van 1 augustus 2013 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Binnen deze termijn is beroep ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Afdeling).

Op 14 mei 2014 heeft de Afdeling uitspraak gedaan. Uit deze uitspraak volgt dat het bestemmingsplan op de volgende onderdelen is vernietigd en gerepareerd dient te worden:

  • 1. Het plandeel met de bestemming “Bedrijventerrein” voor de percelen Hoogveld 20 en 21;

  • 2. De plandelen met de bestemming “Wonen-1” en de gebiedsaanduiding “woon- en leefklimaat;

Dit betekent dat het bestemmingsplan met ingang van 15 mei 2014 in werking is getreden en onherroepelijk is geworden met uitzondering van de hierboven genoemde vernietigde onderdelen.

De gemeente heeft de bewoners in het gebied waarop de reparatie van het bestemmingsplan betrekking heeft, inmiddels geïnformeerd. Met de reparatie is reeds een aanvang gemaakt. Hierover wordt te zijner tijd verder gecommuniceerd.

Inzage:

Het raadsbesluit en het deels onherroepelijke bestemmingsplan zijn in te zien tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Deze stukken zijn digitaal te raadplegen op:

Gennep, 8 oktober 2014

Burgemeester en Wethouders van Gennep.

Naar boven