Vaststelling bestemmingsplan Pastoor Suidgeeststraat 16 in Venhuizen
Logo Drechterland
De gemeenteraad heeft op 22 september 2014 het bestemmingsplan ‘Pastoor Suidgeeststraat 16 in Venhuizen’ vastgesteld. De vaststelling is op grond van artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening. Tegen het ontwerp van het bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.
Aanleiding
De huidige bestemming van het perceel is ‘maatschappelijk’ en de bebouwing ter plaatse bestaat uit een gebouw van één bouwlaag. Het betreft een voormalig consultatiebureau/wijkgebouw dat al geruime tijd zijn oorspronkelijke functie verloren heeft. Het perceel is gelegen in een woonwijk.
Wijziging bestemming
De wijziging heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Maatschappelijk’ naar ‘Wonen-2’. Hiermee wordt aangesloten bij de aangrenzende woonbestemmingen die vallen binnen het bestemmingsplan ‘Drechterland Zuid’.
Ter inzage
Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 2 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 1616 AV in Hoogkarspel.
U kunt het ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0498.BPPSuidgeeststraat16-vg01.
Beroep en voorlopige voorziening
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van de kennisgeving van dit besluit in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • 1.
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • 2.
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • 3.
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
 
Naar boven