Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan ‘Hoogkarspel 2014’
Logo Drechterland
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 september 2014 het bestemmingsplan ‘Hoogkarspel 2014’ gewijzigd heeft vastgesteld. De vaststelling is op grond van artikel 3.1, eerste lid Wet ruimtelijke ordening.
Gewijzigde vaststelling
Bij de vaststelling zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wijzigingen op de verbeelding en in de regels aangebracht, zoals die zijn vermeld in de bijlage bij het raadsbesluit.
Beroepstermijn
Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt voor een ieder ter inzage vanaf 2 oktober 2014. In het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel, bij het Omgevingsloket kunt u, gedurende zes weken, de stukken inzien tijdens kantooruren.  Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De code van het plan is NL.IMRO.0498.BPHoogkarspel-vg01. Volgens artikel 3.8, lid 5 van de Wro treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.
Beroep en voorlopige voorziening
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van deze kennisgeving in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • 1.
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • 2.
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • 3.
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
Naar boven