Gemeente Leerdam, beschikking, Energieweg 17P
Logo Leerdam
00135362
Kennisgeving beschikking
Omgevingsvergunning beperkte milieutoets
reguliere voorbereidingsprocedure
Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de Omgevingsvergunning beperkte milieutoets aan Bier Atelier Vijfheerenlanden te verlenen, gelegen aan de Energieweg 17P te Leerdam.
Het betreft het oprichten van een inrichting voor het ambachtelijk brouwen van bier, het opslaan en het proeven van bier met een maximale brouwproductie van 3000 liter op jaarbasis.
De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 2 oktober 2014 tot en met 6 november 2014 ter inzage.
De stukken kunnen digitaal worden ingezien op: https://zoek.officielebekendmakingen.nl.
Bezwaar
Deze beschikking wordt bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager. Met ingang van de dag na de bekendmaking treedt de beschikking in werking. Binnen 6 weken met ingang van de dag na de bekendmaking kan bezwaar worden aangetekend bij burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.
Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van de beschikking niet.
Hebben u of derden belanghebbenden er belang bij dat de werking van deze beschikking wordt geschorst, dan kan om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De inwerkingtreding van de beschikking wordt slechts opgeschort indien op het verzoek om voorlopige voorziening daartoe is beslist door de Voorzieningenrechter.
Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl en https://zoek.officielebekendmakingen.nl.
 
Vergunningen en Meldingen

1 oktober 2014

Naar boven