Logo Bernisse
Omgevingsvergunning voor de realisering van een woonzorgvoorziening aan de Hollandseweg 5 in Oudenhoorn, Bernisse

(planidentificatienummer: NL.IMRO.0568.OV0ODHDRP022012-0901)

KENNISGEVING

Het college van B&W van Bernisse maakt, overeenkomstig paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend, dat op 30 september 2014 met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning is verleend voor de realisering van een woonzorgvoorziening aan de Hollandseweg 5 in Oudenhoorn.

Het besluit

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten: bouwen en afwijken van het bestemmingsplan ‘Oudenhoorn’.

Beroep

Op grond van artikel 8:1 juncto artikel 3:15 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze op het eerdere ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de:

Rechtbank Rotterdam

Sector Bestuursrecht

Postbus 50951

3007 BM Rotterdam

Dit moet dan gebeuren binnen 6 weken na de bekendmaking van dit besluit. De aanvraag, het besluit, de ruimtelijke onderbouwing en de overige stukken die daar betrekking op hebben, liggen vanaf donderdag 2 oktober 2014 gedurende 6 weken ter inzage. Alle stukken zijn digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeentebernisse.nl. De stukken liggen ook ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis aan de Gemeenlandsedijk Noord 26 in Abbenbroek.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van genoemde beroepstermijn. Beroep instellen heeft geen schorsende werking. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam. Als binnen de genoemde beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven