Logo Neder-Betuwe
Vaststelling bestemmingsplan ‘Casterhoven, deelplan A, fase 1C’ in Kesteren, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 september 2014 vastgestelde:

Bestemmingsplan ‘Casterhoven, Deelplan A, fase 1C’

dat is voorbereid om de bouw van woningen mogelijk te maken op het gebied Casterhoven dat ligt tussen de Broekdijk, de Hoofdstraat en het spoor in Kesteren, ten zuiden van het reeds in aanbouw zijnde gedeelte van Casterhoven.

Inzageperiode: 2 oktober 2014 t/m 12 november 2014

Inzageplaatsen:

Beroep: mogelijk door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde plan. Adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 1 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven