Logo Ouderkerk
Ontwerpwijzigingsplan Kattendijk 89, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk maken bekend dat, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp wijzigingsplan Kattendijk 89 in Gouderak vanaf woensdag 1 oktober 2014 ter inzage ligt voor een periode van zes weken.

In het huidige bestemmingsplan Kattendijk is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee het mogelijk is om de woning op het perceel aan de Kattendijk 89 achter op het perceel te herbouwen. Herbouwen op de bestaande locatie zou problemen opleveren met de beschermingszone van de dijk.

Met dit ontwerp wijzigingsplan wordt toepassing gegeven aan deze bevoegdheid ten behoeve van de herbouw van de bestaande woning. Het plan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0644.WP1322KA001-ON01 en via de website van de gemeente Ouderkerk: www.ouderkerk.nl.

U kunt de stukken tevens inzien in het gemeentehuis te Ouderkerk. De stukken zijn in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Zienswijze

Gedurende bovenvermelde termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden (bij voorkeur) schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG te Ouderkerk, onder vermelding van ‘Zienswijze wijzigingsplan Kattendijk 89’.

Als u mondeling een zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u daarvoor contact opnemen met mevrouw T. van Düren van de afdeling EBD, telefoon (0180) 441427. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

30 september 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk

Naar boven