Logo Lopik
Ontwerpwijzigingsplan ‘Boveneind ZZ 25’ te Benschop, Lopik

Ingevolge artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het wijzigingsplan “Boveneind ZZ 25” te Benschop in ontwerp ter inzage ligt.

Wijzigingsplan Boveneind ZZ 25 te Benschop

Het wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van het agrarisch bouwvlak op het perceel Boveneind ZZ 25 te Benschop ten behoeve van de aanleg van kuilplaten en de verplaatsing van een reeds vergunde loods (machineberging) achter de percelen Boveneind ZZ 27 en 27a te Benschop.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt van 1 oktober 2014 t/m 11 november 2014 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het wijzigingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lopik.nl onder “Plannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpwijzigingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55.

Naar boven