Logo Hoogeveen
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II, partiële herziening uniformering bouwhoogtes 2014, Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor het gebied van het noordelijke deel van het zuidelijke blok van Buitenvaart II, ook wel Riegmeer genaamd, een bestemmingsplan voorbereid, namelijk bestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II, partiële herziening uniformering bouwhoogtes 2014. Het gebied is gelegen ten zuid-westen van Hollandscheveld, aan de zuidzijde van de Langedijk. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strook met de bestemming 'Groenvoorzieningen' en aan de west- en zuidzijde door de bestemming 'Verkeersdoeleinden’, zoals opgenomen in bestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door een deel van de bestemming 'Bedrijfsdoeleinden', zoals opgenomen in bestemmingsplan Bedrijventerrein Buitenvaart II, partiële herziening ex artikel 30 WRO.

Het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Buitenvaart II, partiële herziening uniformering bouwhoogtes 2014" maakt het mogelijk dat voor een klein deel van het plangebied de maximaal toegestane bouwhoogtes kunnen worden verruimd. Het betreft een gedeeltelijke uniformering van de bouwhoogtes van het noordelijk – en het zuidelijk blok van bedrijventerrein Buitenvaart II.

Inzage

De stukken liggen van 2 oktober 2014 tot en met 12 november 2014 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2014BP8027003-ON01.

Tevens zijn de stukken te raadplegen via www.hoogeveen.nl/inzage.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Jong via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven