Logo Nederlek
Omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport aan de Opperduit 460 in Lekkerkerk, Nederlek

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij met toepassing van het bepaalde in artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een carport aan de Opperduit 460 in Lekkerkerk.

Ter inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 1 oktober 2014 voor een periode van zes weken bij het omgevingsloket op het gemeentehuis in Lekkerkerk. U kunt de stukken inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis, maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket voor het inzien van de stukken buiten reguliere openingstijden om, telefoonnummer 0180-667777.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via www.nederlek.nl.

Beroep

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerp besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen deze vergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een electronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Lekkerkerk, 24 september 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven