Logo Marum
Vaststelling wijzigingsplan ‘Marum 2005 – ontsluiting Noorderringweg’, Marum

Burgemeester en wethouders van Marum maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat op 30 september 2014 het wijzigingsplan ‘Marum 2005-ontsluiting Noorderringweg’ is vastgesteld. Het wijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. Het wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) en artikel 3.8 Wro met ingang van 3 oktober 2014 zes weken ter inzage.

Achtergrond

Het vastgestelde wijzigingsplan maakt het mogelijk dat een tijdelijke ontsluitingsweg t.b.v. bouwverkeer voor het centrumplan wordt aangelegd tussen de Nachtegaalstraat en de Noorderringweg.

Wijzigingsplan inzien

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ‘Marum 2005-ontsluiting Noorderringweg’ inzien in het gemeentehuis aan de Molenstraat 45 te Marum, gedurende de openingstijden van het gemeentehuis. Op www.marum.nl kunt u meer informatie over het wijzigingsplan vinden en het plan in pdf- formaat raadplegen.

Beroep instellen

Op het ontwerpwijzigingsplan ‘Marum 2005-ontsluiting Noorderringweg’ zijn zienswijzen ingediend. Van 3 oktober 2014 tot en met 13 november 2014 kan tegen het wijzigingsplan ’Marum 2005-ontsluiting Noorderringweg’ beroep ingesteld worden door:

  • Zij die tijdig tegen het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze hebben ingediend

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden; uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift kunt u sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG of indienen via het digitaal loket: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 14 november 2013. Om de werking van het wijzigingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven.

Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven