Woningbouw ’s-Heerenbroek, ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Broekerland
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen bekend dat met ingang van donderdag 2 oktober 2014 bij de receptie in het stadhuis, gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Broekerland” ter inzage ligt.
Het ontwerpbestemmingsplan regelt de nieuwbouw van maximaal 17 woningen in ’s-Heerenbroek aan de oostkant van het dorp.
U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991142-OW01.
Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering, via telefoonnummer 14038.
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan worden ingediend bij de Raad van State als ook een zienswijze is ingebracht tegen dit ontwerpbestemmingsplan en men belanghebbende is.
Naar boven