Logo De Wolden
Ontwerpbestemmingsplannen ‘Horstlocatie de Wijk’ en ‘Bos Recreatiecentrum van Harte in Echten’, De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging van twee ontwerpbestemmingsplannen bekend.

Herontwikkeling voormalige Horstlocatie De Wijk

Het ontwerpbestemmingsplan is onderdeel van het Centrumplan de Wijk en omvat de nieuwbouw van een supermarkt en de aanleg van parkeerplaatsen op de voormalige Horstlocatie in de Wijk (grofweg gelegen tussen de parkeerplaatsen bij de Wieker Meule en de Burg. De la Sausse Briëtweg, kadastraal De Wijk, sectie F, nrs. 2956, 4028, 4027 (deels) en F3022 (deels)).

Bos nabij RC Van Harte

Het betreft hier het terugdraaien van de recreatieve bestemming naar de bestemming Bos op het perceel gelegen ten noorden/noordoosten van Recreatiecentrum Van Harte aan de Ruinerweg in Echten (kadastraal Ruinen, sectie F 2119, deels)

Ter inzage

U kunt de ontwerpbestemmingsplannen en de conceptraadsbesluiten inzien van 2 oktober 2014 tot en met 12 november 2014. Inzien kan via:

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen met betrekking tot deze ontwerpen bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Indien u een mondeling uw zienswijze wilt geven moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ramon ter Stege van de afdeling VROM (via T. 14 0528).

Zuidwolde, 1 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven