Logo Aalten
Vastgesteld bestemmingsplan Kern Dinxperlo 2012, herziening gemeentewerf – omgeving Blauwe Meer, Aalten

De gemeenteraad heeft op 23 september 2014 het bestemmingsplan ´Kern Dinxperlo 2012, herziening gemeentewerf – omgeving Blauwe Meer´ gewijzigd vastgesteld. Dit plan voorziet in een park met een nieuwe entree naar het Blauwe Meer en de uitgifte van enkele bedrijfskavels. Hiervoor worden enkele verouderde bedrijfspanden gesloopt, de bodem gesaneerd en een nieuw park ingericht op de locatie van de voormalige gemeentewerf en omgeving Blauwe Meer te Dinxperlo.

Inzien

Met ingang van woensdag 1 oktober 2014 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.UP00069-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan is een zienswijze naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling een wijziging in het plan aangebracht. Deze zijn vermeld in het vaststellingsbesluit. Een belanghebbende kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van donderdag 2 oktober 2014 tot en met woensdag 12 november 2014. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 59.

Naar boven