Logo Zoeterwoude
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijfsverplaatsing loonbedrijf Van Meurs, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijfsverplaatsing loonbedrijf Van Meurs” met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van donderdag 2 oktober 2014 gedurende zes weken (tot en met woensdag 12 november 2014) voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op twee locaties, de locatie in Zuidbuurt waar het loonbedrijf zal vertrekken en de locatie aan de Papeweg waar het loonbedrijf zich zal vestigen.

Het bestemmingsplan heeft tot doel de bedrijfsverplaatsing van het loonbedrijf planologisch mogelijk te maken door middel van een gedetailleerde bestemmingsregeling. Verplaatsing van het bedrijf vergroot de leefbaarheid en verkeersveiligheid in Zuidbuurt en in een deel van Dorp en biedt het bedrijf ruimte voor ontwikkeling in de toekomst.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ingezien worden:

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder “Een plan bekijken”. Na de keuze voor “Bestemmingsplannen” kan het ontwerpplan “Bedrijfsverplaatsing loonbedrijf Van Meurs” worden opgeroepen door het plan-ID in te geven (NL.IMRO.0638.BP00015-ONT1);

  • via de gemeentelijke website www.zoeterwoude.nl, bij “Bouwen en Wonen”, “Bestemmingsplannen”, onder “Plannen in voorbereiding”, “Bedrijfsverplaatsing loonbedrijf Van Meurs”;

  • in het gemeentehuis bij het omgevingsloket (Noordbuurtseweg 27 te Zoeterwoude), elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Gedurende de periode van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude of Postbus 34, 2380 AA, Zoeterwoude. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u, een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, de heer R. de Jong, 071-5806392.

Zoeterwoude, 1 oktober 2014

burgemeester en wethouders van Zoeterwoude, de secretaris, W.A.M. Zoetemelk-van der Hulst

de burgemeester, E.G.E.M. Bloemen

Naar boven