Logo Culemborg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksstraatweg 51’, Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 3 oktober 2014 het ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksstraatweg 51’ (planidentificatienummer: NL.IMRO.0216.BPRijksstraatweg-ON01) gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan regelt het vergroten van de bestemming ‘wonen’ op een strook grond naast de woning Rijksstraatweg 51. Deze planaanpassing is noodzakelijk in verband met een herinrichting van de Rijksstraatweg.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende 6 weken ter inzage met ingang van vrijdag 3 oktober tot en met donderdag 13 november 2014 op het Stadskantoor te Culemborg, Ridderstraat 250.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/’bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging is een ieder bevoegd zienswijzen schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder nummer 0345 – 477700.

Culemborg, 1 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Culemborg

Naar boven