Logo Brummen
Bestemmingsplan: ‘Scholencluster Meengatstraat’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend dat gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), de gemeenteraad in zijn vergadering van donderdag 18 september 2014 het bestemmingsplan “Scholencluster Meengatstraat” (NL.IMRO.0213.BPBRELZ120001-va01”inclusief de daarvan onderdeel uitmakende ‘Nota beantwoording zienswijzen ‘Scholencluster Meengatstraat’, gewijzigd heeft vastgesteld. Daarbij heeft de gemeenteraad tevens besloten om op grond van artikel 6.12 van de Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan ‘Scholencluster Meengatstraat’ heeft betrekking op een locatie direct ten noorden van de Meengatstraat in Brummen. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door weiland, aan de oostzijde bevindt zich een woning (Meengatstraat nr 27), aan westzijde grenst het plangebied aan de achterzijde van de percelen van De Veldweide en aan de zuidzijde wordt het plan begrensd door de Meengatstraat.

Inzagetermijn

Analoog

Het bestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 2 oktober 2014 tot en met woensdag 12 november 2014 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis.

Digitaal

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een directe link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Beroep

Degene die tijdig hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, of die aantoonbaar redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan één dag na de ter inzagelegging en duurt zes weken.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De beroepstermijn vangt aan één dag na de inzagetermijn (vrijdag 3 oktober 2014) en duurt zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven