Kennisgeving openbare consultatie ontwerpbesluiten van de Minister van Economische Zaken houdende wijziging van het Nummerplan internationale signaleringspuntcodes en wijziging van het Nummerplan transitnetwerk signaleringspuntcodes in verband met het gebruik van signaleringspuntcodes door besloten netwerken

Inleiding

De Minister van Economische Zaken hoort, met toepassing van artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht, graag uw mening over voorgenomen wijzigingen van het Nummerplan internationale signaleringspuntcodes (ISPC’s) en het Nummerplan transitnetwerk signaleringspuntcodes (TSPC’s). Deze wijzigingen houden verband met het gebruik van ISPC’s en TSPC’s door besloten draadloze netwerken. De aanleiding voor deze wijzigingen is de toenemende behoefte aan het gebruik van ISPC’s en TSPC’s door besloten draadloze netwerken en in het bijzonder de hiermee verband houdende uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden van mobiele netwerkcodes voor deze netwerken. Deze ontwikkelingen worden in de beide ontwerpbesluiten gefaciliteerd.

Wettelijk kader

Ingevolge artikel 4.1, tweede lid, van de Telecommunicatiewet is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing op de voorbereiding van de ontwerpbesluiten. Deze openbare consultatie vindt plaats gedurende zes weken vanaf de dag waarop deze kennisgeving in de Staatscourant is geplaatst. Het Directoraat-generaal Energie, Telecom en Markten nodigt belanghebbende marktpartijen uit hun eventuele reactie op de ontwerpbesluiten kenbaar te maken. De ontwerpbesluiten zullen tevens worden voorgelegd aan de ACM voor de toets op de uitvoerbaarheid en de handhaafbaarheid.

Reageren

De documenten liggen ter inzage bij het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag. U kunt de documenten voor de beide consultaties downloaden en reageren op de consultaties via http://www.internetconsultatie.nl/ispcs_voor_besloten_netwerken en http://www.internetconsultatie.nl/tspcs_voor_besloten_netwerken.

Naar boven