Logo Sint Anthonis
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Landhorst, Noordstraat 31’, Sint Anthonis

Gegevens bekendmaking

Bezwaartermijn

30-09-2014 t/m 11-11-2014

Bekendmaking heeft betrekking op

Sint Anthonis

Soort bekendmaking

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Landhorst, Noordstraat 31” (plan IDN: NL.IMRO.1702.8BPnoordstraat31-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Buitengebied Landhorst, Noordstraat 31” betreft een (partiële) herziening van het huidige bestemmingsplan “Buitengebied Sint Anthonis”. Dit bestemmingsplan heeft als doel het bestaande glastuinbouw bouwblok op het perceel Noordstraat 31 te Landhorst te vergroten.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 30 september 2014 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 11 november 2014 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Sint Anthonis. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector S&R, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Borst, op telefoonnummer 0485 – 388888 of royborst@sintanthonis.nl.

Sint Anthonis, 29 september 2014

Naar boven