Logo Aalburg
Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen ‘Wijksestraat 27 te Aalburg’, Aalburg

Burgemeester en wethouders van Aalburg maken bekend dat zij in de vergadering van 16 september 2014 het besluit hebben genomen om een omgevingsvergunning te verlenen voor het verhogen van een bedrijfsloods op het perceel Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg.

Deze omgevingsvergunning ziet toe op de activiteiten:

  • “bouwen”;

  • “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening”.

Het project is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg”.

Om het project mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo).

Projectgebied

Het gebied waarop de omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen op ziet is gelegen aan de Wijksestraat 27 te Wijk en Aalburg.

De precieze begrenzing is weergegeven in de ruimtelijke onderbouwing en is voorts apart gedocumenteerd als “besluitvlak”.

Zienswijze

Op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen de aanvraag, het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 25 september 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis. Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden, zie hiervoor de gemeentelijke website www.aalburg.nl, van de stukken kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden middels de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Een belanghebbende, die eerder een zienswijze over het ontwerpbesluit heeft ingediend, en een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders heeft ingediend, kunnen binnen de genoemde termijn beroep instellen bij de afdeling Bestuursrecht van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het is tevens mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Wijk en Aalburg, 24 september 2014

Naar boven