Logo Dongeradeel
Ontwerpomgevingsvergunning Dokkum, Stationsweg 47, Dongeradeel

Burgemeester en wethouders zijn van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Dokkum, Stationsweg 47 voor het herbestemmen van een voormalig schoolgebouw tot appartementengebouw (Stationsweg 47 A 01 t/m 47 A 26), en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (zaaknummer 20140162)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel zijn van plan om van het bestemmingsplan af te wijken, als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inzage

U kunt de aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken vanaf woensdag 24 september 2014 tot woensdag 5 november 2014 inzien in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt deze stukken ook vinden op de website van de gemeente, www.dongeradeel.nl, onder “wonen, Verkeer & veiligheid”, “projectprocedures”, of door op de volgende link te klikken: http://www.dongeradeel.nl/index.php?mediumid=9&pagid=793.

Zienswijzen

Tijdens de periode dat de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze indienen. Dit betekent dat u uw mening of reactie mag geven over ons voornemen om de omgevingsvergunning te verlenen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Deze zienswijze moet uw naam, uw adres, uw handtekening en de redenen waarom u een zienswijze indient bevatten. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met het team bouwzaken van de afdeling Publiekszaken (14)0519

Naar boven