Logo Doesburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportclub Doesburg’, Doesburg

Burgemeester en wethouders van Doesburg geven ingevolge artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportclub Doesburg’, overeenkomstig de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het bestand NL.IMRO.0221.BPL14001HBI-ON01.

Sportclub Doesburg heeft het voornemen om de bestaande sportaccommodatie aan de Oranjesingel te Doesburg te vervangen door nieuwbouw. Om een verbreding van het aanbod van (voetbal)sport in Doesburg mogelijk te maken is het gewenst dat op het complex ook onderwijsinstellingen, welzijnsinstellingen, kinderdagopvang en buitenschoolse dagopvang (sport)activiteiten kunnen ondernemen. De geplande nieuwbouw zal daarom tevens geschikt zijn om daar sociaal-culturele/ en maatschappelijke functies in onder te brengen, evenals de bestaande cafetaria/eetcafé.

Het voorliggende ontwerpbestemmingsplan voorziet in de gevraagde ontwikkeling.

Het ontwerpbestemmingsplan (bestaande uit een toelichting, regels (voorschriften) en een verbeelding (plankaart) en bijlagen) ligt met ingang van 25 september 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het Publieksbureau, Philippus Gastelaarsstraat 2 te Doesburg. Het publieksbureau is maandag t/m donderdag van 08.00 tot 15.30 uur en vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur geopend. Ook is het publieksbureau op maandagavond geopend van 18.00 tot 19.30 uur, desgevraagd kan op deze avond het plan vanaf 18.00 uur gedurende drie aaneengesloten uren worden ingezien.

Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 100, 6980 AC te Doesburg. Indien u mondeling wilt reageren, kan dit na afspraak met de heer H. Schuiling.

De heer Schuiling is telefonisch te bereiken op: 0313 481401.

Het juridisch bindende bestemmingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0221.BPL14001HBI-ON01). Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke website.

Doesburg, 24 september 2014

C.J.G. Luesink, burgemeester

C.W.W. van den Berg, gemeentesecretaris

Naar boven