Logo Oude IJsselstreek
Bestemmingsplan Buitengebied, Aanleg Natuur Locatie RWZI Etten, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het bestemmingsplan “Buitengebied, Aanleg Natuur Locatie RWZI Etten”, met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000120-VA01, zoals door de gemeenteraad op 26 juni 2014 ongewijzigd vastgesteld, onherroepelijk is geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied bestaat uit een deel van het waterschapsterrein rond stuw-sluiscomplex de Pol en de Rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Etten. Het plan voorziet in het realiseren van een natuurzone met een vispassage van de Oude IJssel, welke wordt uitgevoerd in de vorm van een bypass om het zuiveringsterrein. Deze (natte) Ecologische Verbindingszone wordt natuurlijk ingericht, waarbij ook recreatiepaden worden aangelegd en geldt deels ter compensatie van een voorgenomen uitbreiding van de RWZI.

Inzage

Het bestemmingsplan kunt u tijdens openingstijden in het gemeentehuis inzien bij de Publieksbalie Vergunningen. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via de website www.oude-ijsselstreek.nl onder “De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen”. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven