Bestemmingsplan. omgevingsvergunning en ontheffing Breukelsestraat 93-95
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat het bestemmingsplan Breukelsestraat 93-95 op 9 september 2014 door de gemeenteraad van Boxtel is vastgesteld. 
Door het College van Burgemeester en Wethouders is aansluitend op dit raadsbesluit besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor het verbouwen van de winkel met bovenwoning naar 4 appartementen te verlenen. Ook is er een ontheffing hogere grenswaarde Wet Geluidhinder verleend.
Inzage
Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is bekend onder het nummer NL.IMRO.0757.BP05Breukelse9395-VST1.
Daarnaast liggen het plan, de omgevingsvergunning en de ontheffing met ingang van vrijdag 19 september 2014 tot en met vrijdag 31 oktober 2014 ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur. Op donderdag 25 september is het gemeentehuis na 12.30 uur gesloten.
Beroep
Het bestemmingsplan heeft samen met de omgevingsvergunning en de ontheffing hoger grenswaarde de coördinatieprocedure ex artikel 3:30 Wet ruimtelijke ordening doorlopen. Hierdoor staat tegen de besluiten tegelijkertijd beroep open. Omdat er geen zienswijzen tegen het plan zijn ingediend kunnen alleen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, tot en met vrijdag 31 oktober 2014 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.
Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit verzoek kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak.
In werking treding
De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan, de verleende omgevingsvergunning en de ontheffing treden in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing.
 
Let op! De link naar de wet hebben wij gemaakt op 15 september 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 25 augustus 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
 
Boxtel, 24 september 2014
Burgemeester en wethouders van Boxtel
De burgemeester,
M.Buijs
De secretaris,
Drs. J.K. Fraanje
Naar boven