VERKEERSBESLUIT SPARRENLAAN
Logo Valkenswaard
Het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard:
Gelet op de Wegenverkeerswet 1994, artikel 18, 1e lid, onder d
Overwegende:
  • -
    dat het openbaar gebied in eigendom en beheer is van de gemeente Valkenswaard;
  • -
    dat is gebleken dat aan de westzijde van de Sparrenlaan tussen huisnummers 108 en 112 met enige regelmaat hinderlijk geparkeerd wordt;
  • -
    dat middels instellen van een parkeerverbod op dit gedeelte het hinderlijk parkeren tegen gegaan wordt;
  • -
    dat advies is ingewonnen bij Politie Zuid-Oost Brabant.
dat de belangrijkste uitgangspunten hierbij volgens artikel 2 van de Wegenverkeerswet zijn:
  • -
    het verzekeren van de veiligheid op de weg;
  • -
    het beschermen van weggebruikers en passagiers;
  • -
    het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan;
  • -
    het zoveel mogelijk waarborgen van vrijheid van het verkeer;
Gelet op het bepaalde in de Wegenverkeerswet, het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer, het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1994 en de Algemene wet bestuursrecht.
Besluiten:
•het gedeelte van de Sparrenlaan tussen huisnummer 108 en nummer 112 aan de westzijde een parkeerverbod in te stellen door middel van het plaatsen van de verkeersborden E1:
Bovenstaande verkeersmaatregelen overeenkomend met de bij dit besluit behorende tekening.
Valkenswaard 10 september 2014,
Namens burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard,
Teammanager afdeling ROE
P.J.R. Appelmans
Indien u het niet eens bent met het genomen besluit dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop deze brief is verzonden een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. In het bezwaarschrift moet u duidelijk aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en dient uw naam en adres te bevatten. Het indienen van een bezwaarschrift betekent overigens niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien u van oordeel bent dat – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed het noodzakelijk maakt dat op korte termijn een voorlopige uitspraak wordt gedaan, kunt u de Voorzieningenrechter bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. U dient uw verzoek dan te richten aan de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank ’s-Hertogenbosch, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt overigens uw verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Wij verzoeken u op de genoemde site te kijken voor de precieze voorwaarden. Bij indiening van een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld.
Naar boven