Logo Brummen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Scholencluster Sweelinckstraat’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen hebben, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), op 16 september 2014 besloten om het volgende ontwerpbestemmingsplan voor zienswijzen ter inzage te leggen.

Bestemmingsplan ‘Scholencluster Sweelinckstraat’(NL.IMRO.0213.BPEEKOM300007-on01)

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op twee locaties, de locatie Sweelinckstraat en de locatie Debussystraat. De locatie Sweelinckstraat, waar uitbreiding van de school plaatsvindt in het kader van de ontwikkeling van een onderwijscluster, wordt aan de noordzijde begrensd door de Beethovenstraat, aan de oostzijde door de Sweelinckstraat, aan de zuidzijde door de Vivaldistraat en aan de westzijde door een openbaar speelterrein ten oosten van de Beethovenstraat.

De locatie Debussystraat maakt eveneens onderdeel uit van het plangebied. Deze locatie wordt aan de zuidzijde begrensd door de Bachstraat, en aan de noordoostzijde door de Offenbachstraat.

Deze herziening heeft een tweeledig doel: het mogelijk maken van een onderwijscluster aan de Sweelinckstraat én het voorkomen van hergebruik als school van de locatie aan de Debussystraat.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 18 september 2014 tot en met woensdag 29 oktober 2014 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de ‘Algemene informatiebalie’.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zowel een mondelinge als bij voorkeur schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6961 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. Peters, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van de afdeling Beleid, tel. (0575) 56 82 18 of per mail op: m.peters@brummen.nl

Naar boven