Logo Grave
Projectafwijkingsbesluit, vaststellen hogere waarden Wgh en omgevingsvergunning verbouwen/renoveren pand A. van Gelderweg 3-5-7 te Grave

Het projectafwijkingsbesluit, vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder en omgevingsvergunning verbouwen/renoveren van het pand A. van Gelderweg 3-5-7 te Grave tot 5 wooneenheden heeft 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Om deze reden heeft het college van burgemeester en wethouders van Grave besloten de omgevingsvergunning te verlenen(projectafwijkingsbesluit) en een hogere waarde vast te stellen voor vier van de vijf op te richten wooneenheden.

Ter inzage

Het besluit vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder, het projectafwijkingsbesluit en de omgevingsvergunning voor het renoveren/verbouwen van het pand tot 5 wooneenheden liggen met ingang van woensdag 17 september 2014 tot en met dinsdag 28 oktober 2014 ter inzage. Bovengenoemde documenten kunnen tijdens openingstijden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie. Het projectafwijkingsbesluit kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Oost Brabant, bestuursrecht. Uw beroepschrift dient de datum te bevatten en dient te zijn ondertekend en moet tenminste uw naam en uw adres bevatten, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden waarom u het er niet mee eens bent. Het correspondentieadres van de rechtbank is: Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U moet er rekening mee houden dat u griffierecht moet betalen als u een beroepschrift indient.

Voorlopige voorziening

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook aan de rechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling ruimtelijke ontwikkeling. Telefonisch bereikbaar 0486-477277 of per email e.daanen@cgm.nl.

Naar boven