Logo Zutphen
Bestemmingsplan ‘Lage Lochemseweg 33 Warnsveld’ en anterieure overeenkomst, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 18 september 2014 bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan “Lage Lochemseweg 33 Warnsveld” en anterieure overeenkomst

Het bestemmingsplan maakt de functieverandering van een agrarisch bedrijf in een woonlocatie planologisch mogelijk.

Het bestemmingsplan voorziet in het planologisch-juridisch kader voor het realiseren van de functieverandering. De realisatie betreft:

  • sloop van agrarische bedrijfsgebouwen;

  • realisatie van één rood-voor-roodwoning;

  • de formele splitsing van de bestaande woning in twee woningen;

  • aanleggen en ontwikkelen van nieuwe natuur;

  • landschappelijke inpassing van de nieuwe woning en het gehele erf.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Lage Lochemseweg 33 te Warnsveld.

Vaststelling

Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad op 8 september 2014 ongewijzigd vastgesteld.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, kan beroep instellen.

Beroep kan tot en met 29 oktober 2014 worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Lage Lochemseweg 33 Warnsveld” kunt u inzien in het gemeentehuis, bij het Loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl, onder “Actueel” en dan kiezen voor “Plannen ter inzage”. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.bp1405LLochemsew33-vs01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp1405LLochemsew33-vs01

Anterieure overeenkomst

Conform artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening wordt bekend gemaakt dat ten behoeve van deze ontwikkeling een anterieure overeenkomst is gesloten met initiatiefnemer. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt bij de stukken ter inzage bij het loket van het gemeentehuis. Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of een bezwaarschrift worden ingediend.

Zutphen, 17 september 2014

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven