Logo Noordwijkerhout
Vaststelling wijzigingsplan Esdoorn 2, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Esdoorn 2’ op 19 augustus 2014 hebben vastgesteld.

Het college heeft gebruik gemaakt van de bevoegdheid, op grond van artikel 23 van de regels van het bestemmingsplan Victor en Dorp, tot het wijzigen van de bestemming van het perceel Esdoorn 2. Het wijzigingsplan omvat het wijzigen van de bestemming “Maatschappelijk” in de bestemming “Wonen”, “Tuin” en “Verkeers-Verblijfsgebied”, ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel Esdoorn 2.

Het ontwerpbesluit en het ontwerpwijzigingsplan hebben gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingekomen. Bij de vaststelling van het plan zijn ten opzichte van het ontwerpplan geen wijzigingen aangebracht.

Het vastgestelde wijzigingsplan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0576.WP201400014). Tevens is een exemplaar, gedurende openingstijden, in te zien in het gemeentehuis.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Omdat geen zienswijzen zijn ingediend is het instellen van beroep slechts mogelijk voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt.

Naar boven