Gemeente Heerlen - Wijzigingsplan Middenberm A76
Logo Heerlen
Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 11 september 2014 gedurende een termijn van zes weken, het ontwerp wijzigingsplan Middenberm A76 zoals vervat in de bij dit besluit behorende verbeelding, regels, toelichting en ondergrond met IMRO-idn: NL.IMRO.0917.BP040200W000002-0101 voor een ieder ter inzage ligt.
 
Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan Middenberm A76 is het in 2014 gepland staande groot onderhoud aan de Rijksweg A76. Het projectgebied van de werkzaamheden betreft de wegdelen tussen Welten en de Duitse grens. Een onderdeel van de werkzaamheden is het verbreden van de rijbanen ter plaatse van de middenberm. Ten behoeve van deze verbreding is een wijziging van het ter plaatse geldende bestemmingsplan Grensovergang E39 noodzakelijk.
Het plangebied van het onderhavige wijzigingsplan beslaat globaal de middenberm van de A76 tussen het viaduct van de A2 over de Stevensweg en de Duitse grens.
 
Het bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.
Voor het inzien van het wijzigingsplan moet u altijd een afspraak maken. U kunt op www.heerlen.nl/online-afspraak bekijken hoe u een afspraak maakt, of u belt met 14 045 voor het maken van een afspraak.
 
Het ontwerp van het wijzigingsplan (inclusief de bronbestanden) kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerlen. Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.
 
Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen.
 
Mondelinge zienswijzen kunnen, op afspraak met de heer R. Franssen, worden ingebracht. Voor het maken van een afspraak, om een mondelinge zienswijze in te dienen, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14 045. Ook voor vragen omtrent de bestemmingsplanprocedure kunt u gebruikmaken van dit telefoonnummer.
 
Naar boven