Ontwerp bestemmingsplan OBSP
Logo Leiden
Op 2 september 2014 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten om het ontwerp bestemmingsplan OBSP (NL.IMRO.0546.BP00109-0201) vrij te geven voor het indienen van zienswijzen. In het bestemmingsplan OBSP wordt het project Ontsluiting Bio Science Park, inclusief aanleg van de ongelijkvloerse kruising aan de Plesmanlaan, juridisch-planologisch mogelijk gemaakt. Het plangebied bevat grofweg de Plesmanlaan, vanaf de Knoop Leiden-West tot en met de kruising met de Einsteinweg, alsmede de Ehrenfestweg en de Haagse Schouwweg van de Plesmanlaan tot en met het kruispunt met de Dr. Lelylaan.
Inzage
Het ontwerp bestemmingsplan OBSP ligt vanaf donderdag 11 september tot en met woensdag 22 oktober 2014 ter inzage voor het indienen van zienswijzen. U kunt het ontwerp bestemmingsplan bekijken via de officiële landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.leiden.nl/ruimtelijkeordening (pdf-versie). De papieren versie kunt inzien in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72). Beide locaties zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het stadhuis is ook open op donderdagavond van 17.00-20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00-13.00 uur. De technische bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op www.leiden.nl/ro.
Zienswijzen
Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Leiden (postbus 9100, 2300 PC Leiden) of per e-mail naar sleutel@leiden.nl, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan OBSP’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken via het secretariaat van team ruimtelijke ordening, infrastructuur en onderwijshuisvesting, tel. 14 071.
Informatie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.
Naar boven