Logo Halderberge
Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden ontwerpbestemmingsplan Oud Gastel Noord, Halderberge

Het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 110a en volgende van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen voor de geluidbelasting op de gevels van nieuw te bouwen woningen (maximaal 17 wooneenheden) aan de Rijpersweg in Oud Gastel. Voor deze woningen wordt een bestemmingsplanprocedure doorlopen. Het ontwerpbestemmingsplan Oud Gastel Noord heeft inmiddels ter inzage gelegen. Vaststelling van hogere waarden is noodzakelijk omdat uit onderzoek is gebleken dat voor deze beoogde woningen niet voldaan kan worden aan de voorkeursgrenswaarde van 48dB ten gevolge van het wegverkeerslawaai van de N268.

Een ieder kan vanaf a.s. donderdag 11 september gedurende zes weken (t/m 22 oktober 2014) het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde ingevolge de Wet Geluidhinder inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.halderberge.nl en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijzen omtrent het ontheffingsverzoek om hogere waarden vast te stellen ingevolge de Wet Geluidhinder, kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mevrouw C. Hoogers op het nummer 14 0165.

Oudenbosch, 10 september 2014

Naar boven