Logo Haren
Ontwerpbestemmingsplan Horeca De Lijte – Meerweg, Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening J° artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 5 september 2014 het ontwerpbestemmingsplan "Horeca De Lijte – Meerweg" zes weken (t/m donderdag 16 oktober 2014) ter inzage ligt.

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan maakt onderdeel uit van de uitvoering van de Visie "Meerweg ontwikkelt meer" (raadsbesluit van 31 mei 2010). Een van de nog te realiseren deelplannen is de toevoeging van een horecavoorziening langs de oostflank van het Paterswoldsemeer (De Lijte). Om dat planologisch mogelijk te maken, moet het bestemmingsplan gewijzigd worden.

Terinzageligging

Het plan ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen zijn zienswijze op het plan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van de gemeente Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren t.n.v de heer ing. C. Kuperus. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer C. Kuperus, telefoonnummer 050-5339911 of c.kuperus@haren.nl.

Naar boven