Logo Maasdonk
Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Maasdonk, wijziging Brugstraat 73a Vinkel’, Maasdonk

Het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Maasdonk, wijziging Brugstraat 73a Vinkel” betreft een wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied Maasdonk 2012”. Het ontwerpwijzigingsplan voorziet er in dat de bestemming ‘wonen’ op het perceel, kadastraal bekend gemeente Nuland, sectie C, nummer 3567, wordt gewijzigd ten behoeve van statische opslag.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ingevolge artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voor een ieder vanaf 8 september 2014 gedurende zes weken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis van Maasdonk, Dorpsplein 9 te Geffen. Tevens is het ontwerpwijzigingsplan in te zien op internet www.maasdonk.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan is daar in te zien via URL:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPBG2014WP000004-001O

Indiening zienswijze

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. De schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan: het college van burgemeester en wethouders van Maasdonk, Postbus 5, 5386 ZG Geffen. Voor een mondelinge zienswijze kan binnen de gestelde termijn, maar bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de tervisielegging, van maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend contact opgenomen worden met mevrouw K. Ammerdorffer, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, telefoonnummer 073-5342100.

Verdere procedure

Na behandeling van zienswijzen zal het college van burgemeester en wethouders over het wijzigingsplan besluiten. Indien het college besluit het wijzigingsplan vast te stellen, staat voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook voor diegenen, die belanghebbende zijn wegens gewijzigde vaststelling, staat dan beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Maasdonk, 5 september 2014

Burgemeester en wethouders van Maasdonk, namens deze, Coördinator werkeenheid Vrom-Beleid, W.C.M. van Veghel

Naar boven