Ontwerpbestemmingsplan ‘Dalerveen, uitbreiding De Haar III’
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Dalerveen, uitbreiding De Haar III’ vanaf morgen voor een termijn van zes weken ter inzage ligt.
Het ontwerpbestemmingsplan
Met het bestemmingsplan wordt de ontwikkeling van de laatste fase van De Haar mogelijk gemaakt. Uitgangspunt is hierbij de indicatieve inrichting die uitgaat van de realisatie van acht vrijstaande en/of halfvrijstaande woningen aan een nieuwe weg die in het verlengde van De Marke ligt en aansluit op de Lichtenburg. De exacte invulling van het gebied is afhankelijk van de vraag. De huidige situatie van de woningmarkt vraagt om flexibiliteit.
Het plangebied betreft een kavel akkerbouwgrond tussen de bestaande woonwijk aan De Marke en De Lichtenburg. In het bestemmingsplan leggen we een nieuwe juridisch-planologische regeling vast, die de gewenste inrichting voor het plangebied mogelijk maakt.
Wanneer en waar kunt u het plan inzien?
De stukken kunnen van dinsdag 2 september 2014 tot en met maandag 13 oktober 2014, worden ingezien tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijzen
Een ieder kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit uiterlijk een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Voor het maken van een afspraak dient contact opgenomen te worden met het Klantcontactcentrum van de gemeente Coevorden via telefoonnummer 14 0524. Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u in een later stadium in beroep gaan.
 
Coevorden, 1 september 2014
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester,
Mr. M.N.J. Broers,
Secretaris.
Naar boven