Logo Druten
Bestemmingsplan ‘Oude Weisestraat 4 Afferden’ vastgesteld, Druten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 augustus 2014 het bestemmingsplan ‘Oude Weisestraat 4 Afferden’ gewijzigd heeft vastgesteld. Via dit bestemmingsplan wordt de bouw van een woning met bijgebouwen op een thans agrarisch perceel aan de Oude Weisestraat 4 in Afferden planologisch mogelijk gemaakt. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Druten, sectie K, nummer 1705 ged.

Het raadsbesluit ligt, met de hierbij behorende stukken, vanaf 4 september 2014 gedurende zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Bovengenoemde stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl > plaatselijknieuws> bekendmakingen> bekendmakingen op 3 september 2014) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.BPaffoweisestr4-1403). De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/ NL.IMRO.0225.BPaffoweisestr4-1403. Het planindentificatienummer is NL.IMRO.0225.BPaffoweisestr4-1403.

Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kan er tijdens de beroepstermijn -naast het indienen van een beroepschrift- een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling. Zonder dit verzoek treedt het raadsbesluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als er binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift. Voor het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Druten, 3 september 2014

Burgemeester en wethouders van Druten, De secretaris, H.G.A.M. Cornelissen

De burgemeester, L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven