Logo Mill en Sint Hubert
Ontwerpbestemmingsplan ‘Mill-Zuid’, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Mill-Zuid” alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 3 september 2014 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ontwikkeling. Het (ontwerp)plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0815.BPL13057HMI-ON01.

Het doel van het bestemmingsplan is primair om – in navolging van de op 20 juni 2013 vastgestelde Beheersverordening ‘Mill-Zuid’ – de juridisch-planologische regeling voor het plangebied Mill-Zuid te actualiseren door middel van een met name beheergericht plan voor de bestaande toestand. Het plangebied Mill-Zuid wordt grofweg begrensd door de Parallelweg aan de noordzijde, de Vorleweg aan de westzijde, de Bosweg aan de zuidzijde en de Wanroijseweg aan de oostzijde. Er wordt hiervoor geen ontwerpexploitatieplan in procedure genomen.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, Postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485 – 460 300.

Mill, 2 september 2014

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

Naar boven