Ontwerpbestemmingsplan Het Onderdijks 2013, 1e herziening Buitenhoek
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat met ingang van woensdag 3 september 2014 bij de receptie in het stadhuis, voor een periode van zes weken (tot en met 7 oktober ) voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan “Het Onderdijks 2013, 1e herziening Buitenhoek” ter inzage ligt.
Met het plan willen we graag de kavels die langs ‘de Buitenhoek’ liggen dieper maken en op enkele plekken de bouwhoogte aanpassen.
U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991154-OW01.
Tijdens de genoemde termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering.
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan worden ingediend bij de Raad van State als ook een zienswijze is ingebracht tegen dit ontwerpbestemmingsplan en men belanghebbende is.
Naar boven