Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan Land van Kemp, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 5 september 2014 gedurende zes weken (tot en met donderdag 16 oktober 2014) het ontwerpbestemmingsplan Land van Kemp en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het zogenaamde ‘Land van Kemp’ aan de Achterdijk te Werkhoven. Het plangebied van het bestemmingsplan wordt in het noorden begrensd door een akkerperceel, in het oosten door de Achterdijk, in het zuiden door het perceel van Achterdijk 86 en in het westen door sportpark Hoog Weerdenburg en de multifunctionele accommodatie Het Kwartier.

Het bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de toekomstige woningbouw op het ‘Land van Kemp’. Het maakt de bouw van 63 grondgebonden woningen mogelijk, met bijbehorende tuinen, bergingen, parkeer- en groenvoorzieningen, water en infrastructuur. Met een gemiddelde woningdichtheid van 25 woningen per hectare wordt aangesloten op het dorps- en landelijk karakter van Werkhoven.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpWHVLandKemp-on01

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpWHVLandKemp-on01

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 5 september 2014 tot en met 16 oktober 2014 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met I. Houtsma of M. Balkema van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 48 48.

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven