Logo Waalre
Vaststelling wijzigingsplan Heikantstraat 20, Waalre

Datum bekendmaking: 6 februari 2014

Bekendmaking heeft betrekking op postcode: 5581

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat zij hebben vastgesteld het wijzigingsplan:

‘Heikantstraat 20’ te Waalre (planidn: NL.IMRO.0866.WP00168-0301)

Het plan voorziet in een vormverandering en een uitbreiding van het agrarisch bouwblok op de percelen kadastraal bekend als Waalre, sectie 02C nrs. 1497, 1732 (gedeeltelijk) en 1065 (gedeeltelijk), plaatselijk bekend als Heikantstraat 20. Dit wijzigingsplan is op basis van Bestemmingsplan ‘Buitengebied’ in procedure gebracht teneinde de door de aanvrager voorziene bedrijfsuitbreiding met een melkveestal mogelijk te maken. De mestopslag, sleufsilo’s en een opslagruimte worden verplaatst.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders en het wijzigingsplan zullen vanaf 6 februari tot en met 19 maart 2014 voor iedereen ter inzage liggen. Contactpersoon voor dit project is mevrouw H. van Dijk-Boomsma, team Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken op 040-2282500.

Het wijzigingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website: www.waalre.nl/wonen&leven/actualisatie bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door: een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren heeft gebracht bij het college van burgemeester en wethouders of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Een vastgesteld wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat over het verzoek is beslist.

Waalre, 5 februari 2014

Naar boven