Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat ong Kesteren’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 4 september 2014 tot en met 15 oktober 2014 bij het Omgevingsloket van de afdeling Fysieke Pijler in het gemeentehuis, burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Hoofdstraat ong Kesteren’. Dit plan is voorbereid om de bouw van een woning mogelijk te maken op het perceel Hoofdstraat ong te Kesteren (kadastraal bekend gemeente Kesteren, sectie E, nr. 1119.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEhoofdstraatA-ont1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Ik wil... → naar Bekendmakingen (RBC) → Week 36 → Ruimtelijke Ontwikkeling → Ontwerp bestemmingsplan ‘Hoofdstraat ong Kesteren’.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerp bestemmingsplan kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, 3 september 2014.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven